Varaa Sortti Nouto

Haluatko heittää vanhan sohvasi pois uuden tieltä? Meiltä edullinen Sortti Nouto palvelu. Me noudamme huonekalut ym. tavarat ja viemme ne sorttiasemalle puolestasi. Sortti nouto palvelumme avulla pääset helposti eroon vanhoista tavaroista, niin huonekalusita kuin elektroniikastakin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Sortti Nouto Vantaa

Huonekalut ja tavarat kierrätykseen

Huonekalujen ja tavaroiden nouto pääkaupunkiseudun Sorttiasemalle. Meiltä helppo ja edullinen nouto alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Haluatko heittää vanhat huonekalusi pois uusien tieltä? Teitkö kotona suursiivouksen ja haluaisit eroon vanhasta elektroniikasta? Meiltä helppo noutopalvelu, edullinen ja joustava tavaran kuljetus. Noudamme huonekalut, elektroniikan ym. nopeallakin aikataululla ja viemme ne Sorttiasemalle puolestasi. Meiltä mm. tavaroiden tai pesukoneen haku ja huonekalut kaatopaikalle.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

kuljetus3

Noutopalvelut

Etsinnässä edullinen noutopalvelu? Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan ja koko Uudenmaan noutopalvelu. Takaamme sinulle joustavat ja edulliset noudot viikon jokaisena päivänä. Kuljetamme myös Uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan. Noutopalvelumme avulla pääset helposti eroon vanhasta tavarasta. Viemme huonekalusi ja elekroniikan puolestasi sorttiasemalle. Voit itse rentoutua silläaikaa, kun ammattitaitoiset muuttomiehemme kuljettavat ja kantavat huonekalut puolestasi. Noutopalvelu on oiva valinta kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon.

Nopea ja joustava noutopalvelu

Noutopalveluidemme avulla pääset helposti eroon vanhoista tavaroista, niin huonekaluista kuin elektroniikastakin. Kun haluat eroon vanhoista tavaroistasi ja huonekaluistasi, meiltä löytyy sinulle sopiva noutopalvelu. Tilaa nouto-sortti silloin kun huonekalusi on jo päivänsä nähneet ja ovat rikkinäisiä ja huonokuntoisia, tai kun sinulla on muuta jätettä jota et itse pysty hävittämään. Noudamme tavarat kotoasi ja viemme ne sorttiasemalle puolestasi. Noudamme tavarasi ja kuljetamme ne puolestasi oikeaan paikkaan silloin kuin sinä haluat, nopeallakin aikataululla. Noutopalvelu tekee kierrättämisestä helppoa!

kuljetus4
Sortti

Sortti Nouto

Onko sinulla vanhoja huonekaluja tai tavaroita joista haluaisit eroon? Haluatko viedä huonekalut kaatopaikalle, mutta et omista pakettiautoa? Palvelumme on juuri sinulle! Vanhan pesukoneen kuljetus tai vanhan sängyn poisvienti uuden tieltä onnistuu nyt helposti. Noudamme ja viemme haluamasi tavarat kaatopaikalle puolestasi. Mikäli esimerkiksi muuton yhteydessä jää vanhoja ja rikkinäisiä huonekaluja joita et halua uuteen asuntoon, me noudamme ne kaikki puolestasi Sortti-asemalle. Huonekalujen kuljetus hoituu ammattitaitoisesti ja nopeasti. Jätteenkäsittelymaksu hoidetaan joko etukäteen, tai halutessasi voit tulla muuttomiesten mukana Sortti-asemalle. Tilaa meidät noutoon haluamallesi ajankohdalle.

Varaa tavaran ja huonekalujen nouto– Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Sortti Nouto Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa

Meiltä saat täydenpalvelun noutopalvelupaketit. Nouto hoituu nopeasti ja edullisesti. Sortti nouto palvelumme avulla pääset helposti eroon vanhasta tavarasta. Viemme huonekalusi ja elekroniikan puolestasi sorttiasemalle.