Varaa 24/7

Varaa Kätevästi. Kuljeta helposti.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Tilaa muutto- ja kuljetuspalvelu helposti ja turvallisesti verkossa – kokeile itse!

Teet varauksen helposti varausjärjestelmän avulla, hintalaskuri kertoo sinulle muutto- ja kuljetuspalvelun arvioidun hinnan.Mikäli haluttua ajankohtaa tai palvelua ei ole saatavilla, voit kokeilla toista ajankohtaa tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.Valitse haluamasi palvelu sekä lähtö- ja määränpää osoitteet alasvetovalikosta, lisää kesto sekä toivottu päivämäärä ja aika. Tämän jälkeen näet sinulle sopivat vapaana olevat palvelut, joista voit valita haluamasi. Syötä tietosi, valitse lisäpalvelut sekä kirjoita tarkempi kuvaus kuljetettavista tai muutettavista tavaroista lisätietoja -kohdassa.Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostitse yhteenvedon tilauksestasi, jonka jälkeen asiakaspalvelumme vahvistaa tilauksesi ja saat varausvahvistuksen sähköpostitse.

Varaus on tehtävä viimeistään klo 21 mennessä tilausta edeltävänä päivänä. Jos tarvitset palvelun aikaisemmin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse +358400352768 tai sähköpostitse [email protected]

Mikäli työssä menee yli varatun ajan, yli menevä aika veloitetaan normaalin tuntihinnaston mukaan puolen tunnin välein.

…tai ota yhteyttä myyntipalveluun 

Myyntipalvelumme palvelee Teitä arkisin kello 9-17 välillä. Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun soittamalla, lähettämällä sähköpostia, viestitse tai laittamalla tarjouspyynnön suoraan lomakkeen kautta.

Slide Suosittelut Hyvin toimittu. Ajoissa ja nopeasti. Suosittelen. Heikki Slide Suosittelut Good attitude .Good service. Job well done Kaj Slide Suosittelut Hyvin hoitui ja nopeaa palvelua kaikin puolin. Pipsa Slide Suosittelut Erittäin tyytyväisiä, 10 pistettä Hannu Slide Suosittelut Loistava palvelu! Kaikki sujui sulavasti Kalle

Slide Ota meihin yhteyttä Pnt2pnt Solutions 0y
Y-tunnus: 2861158-3
Lansantie 3 D LT001 02610 Espoo
[email protected]
+358400352768
Helsinki Vantaa Espoo Kauniainen Kirkkonummi Kerava Turku Tampere Lieto Naantali Raisio Käyttöehdot Rekisteriseloste Yhteystiedot FAQ – Usein kysyttyä Ma-Su (09:00 - 21:00)
© 2021 Pnt2Pnt Kaikki oikeudet pidätetään
alternate_email