Varaa Kuljetuspalvelu

Oletko tehnyt kaupat sohvasta? Ostitko uuden sängyn? Meiltä löytyy edullinen ja joustava kuljetuspalvelu. Voit itse rentoutua silläaikaa kun ammattitaitoiset ja reippaat kuskimme noutavat ja tuovat huonekalusi turvallisesti kotiisi. Kuljetuspalvelu sujuu helposti ja nopeasti, kuljetamme huonekalut ja muut tavarat sujuvasti puolestasi, nopeallakin aikataululla.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Kuljetuspalvelut

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Koko uudenmaan ja Tampereen alueen edullinen kuljetuspalvelu; tavaroiden ja huonekalujen kuljetus, muuttokuljetus, kuljetuspalvelut yksityishenkilöille – Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Uusimaa ja Tampere. Teitkö kaupat sohvasta tai sängystä mutta kuljetus ei sisälly hintaan? Saitko kaverilta keittiön pöydän mutta sen haku kotiin tuottaa ongelmia? Meiltä löytyy edullinen ja joustava kuljetuspalvelu – hinta määräytyy tavaroiden määrän ja koon mukaan. Tavaroiden sekä huonekalujen kuljetus onnistuu helposti ammattitaitoisten kuskiemme avulla.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Pnt2Pnt19

Kuljetuspalvelut

Etsinnässä edullinen kuljetuspalvelu? Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan, koko Uudenmaan ja Tampereen alueen kuljetuspalvelu, takaamme sinulle joustavat ja edulliset kuljetukset viikon jokaisena päivänä. Kuljetamme myös uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Meiltä saat täydenpalvelun kuljetuspalvelu paketit.
Kuljetuspalvelu tai noutopalvelu on oiva valinta kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon. Kuljetus hoituu nopeasti ja edullisesti.

Nopea Kuljetuspalvelu

Etsitkö nopeaa ja kätevää kuljetuspalvelua? Kuljetuspalvelumme on sinua varten kun haluat siirtää huonekaluja tai tavaroita paikasta toiseen. Oletko esimerkiksi ostanut tai saanut huonekaluja, mutta pakettiauto ja kantoapu puuttuu? Huonekalujen nouto onnistuu ammattilaisten avulla helposti ja nopeasti. Meiltä tavaran kuljetus, huonekalujen kuljetus ja esimerkiksi pesukoneen kuljetus nopeasti ja edullisesti. Haemme ja kuljetamme puolestasi niin sohvat, sängyt kuin keittiökalusteetkin, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pnt2pnt-Kantoapu2
Pnt2pnt-Kantoapu3

Joustava Kuljetuspalvelu

Luotettava ja joustava kuljetuspalvelumme on tehty vastaamaan sinun tarpeitasi; voit valita paketin esineiden määrän ja tarvittavan pakettiauton koon mukaan. Yhdelle tai muutamalle pienemmälle huonekalulle riittää pienempi pakettiauto, kun taas usemmalle ja isommalle tavaralle tarvitaan isompi paku. Olemme koko uudenmaan kuljetuspalvelu, mutta tarvittaessa kuljetamme huonekalut ja tavarat myös kauemmaksi. Huonekalujen kuljetus ei voisi sujua helpommin. Kuljetuspalvelu on apunasi niin pienempien kuin isompienkin tavaroiden kuljettamisessa, nopeallakin aikataululla. Muuttomiehemme kuljettavat ja kantavat tavarat kotiisi asti, uuden sohvakaluston saapuminen suoraan olohuoneeseesi ei ole ikinä sujunut näin kätevästi!

Edullinen Kuljetus

Tavaran ja huonekalujen kuljetus onnistuu avullamme aina edulliseen hintaan niin huonekaluliikkeistä kuten Asko tai Masku, ystävältäsi tai esimerkiksi tuntemattomalta Tori myyjältä. Huonekalujen kuljetus hinta määräytyy tavaroiden määrän ja koon mukaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa huonekalujen saapumista kotona, ja muuttomiehet kantavat tavarasi sisälle asti. Meiltä myös muuttokuljetus, haemme puolestasi myös kotoasi huonekalut joista haluat eroon, tai jotka haluat viedä esimerkiksi varastoosi säilytykseen. Kuljetamme kaikki tavarasi turvalliseti, nopeasti ja edullisesti.

Varaa edullinen Kuljetus– Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaaa, Tampere

pnt2pntmovinghelp3

Kuljetuspalvelu Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa – Tampere

Meiltä saat täydenpalvelun kuljetuspalvelu paketit.
Kuljetuspalvelu tai noutopalvelu on oiva valinta kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon. Kuljetus hoituu nopeasti ja edullisesti.