Varaa verkosta 24/7

Varaa Kuljetuspalvelu

Oletko tehnyt kaupat sohvasta? Ostitko uuden sängyn? Meiltä löytyy edullinen ja joustava tavaran kuljetuspalvelu. Voit itse rentoutua sillä aikaa kun ammattitaitoiset ja reippaat kuskimme noutavat ja tuovat huonekalusi turvallisesti kotiisi. Kuljetus sujuu helposti ja nopeasti meidän kuljettaessa huonekalut ja muut tavarat puolestasi, nopeallakin aikataululla. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tavaran kuljetuspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Turku ja Tampere

Edullinen ja luotettava tavaran kuljetuspalvelu; huonekalujen ja muiden esineiden kuljetus, muuttokuljetus ja muut kuljetuspalvelut yksityishenkilöille – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Turku ja Tampere.

Teitkö kaupat sohvasta tai sängystä mutta kuljetus ei sisälly hintaan? Saitko kaverilta keittiön pöydän mutta sen haku kotiin tuottaa ongelmia?

Meiltä löytyy edullinen ja joustava tavaran kuljetuspalvelu tähän tilanteeseen. Hinta määräytyy tavaroiden määrän ja koon mukaan!

Kaikenlaisten tavaroiden sekä huonekalujen kuljetus onnistuu helposti ja nopeasti ammattitaitoisten kuskiemme avulla.

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Mini

75 €/h
 • S-Pakettiauto (6m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 1h

Perus

85 €/h
 • L-Pakettiauto (12m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 1h

Helppo

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 1h

Iso

105 €/h
 • Kuorma-Auto (20m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 1h

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

 

Uudenlainen kuljetuspalvelu

Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan, koko Uudenmaan, Turun ja Tampereen alueen kuljetuspalvelu. Takaamme sinulle joustavat ja edulliset kuljetukset viikon jokaisena päivänä.

Kuljetamme tavaraa myös Uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Meiltä saat täyden palvelun kuljetuspalvelupaketit.

Tavaran kuljetuspalvelu tai noutopalvelu on oiva valinta silloin, kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon.

Esimerkiksi sohvan kotiinkuljetus myymälästä tai muuttokuljetus hoituu avullamme nopeasti, edullisesti ja turvallisesti.

Nopea tavaran kuljetuspalvelu

Etsitkö nopeaa ja kätevää tavaran kuljetuspalvelua?

Oletko esimerkiksi ostanut tai saanut huonekaluja, mutta pakettiauto ja kantoapu puuttuu?

Kuljetuspalvelumme on sinua varten, jos haluat siirtää huonekaluja tai tavaroita paikasta toiseen mahdollisimman vähällä vaivalla.

Huonekalujen nouto onnistuu ammattilaisten avulla helposti ja nopeasti. Meiltä saat enemmän tai vähemmän painavien huonekalujen, kuten sängyn, kaapin ja pesukoneen turvalliset kuljetukset takuulla edulliseen hintaan.

Haemme ja kuljetamme puolestasi niin sohvat, sängyt kuin keittiökalusteetkin, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Joustava tavaran kuljetuspalvelu

Luotettava ja joustava kuljetuspalvelumme on tehty vastaamaan sinun tarpeitasi; voit valita paketin esineiden määrän ja tarvittavan pakettiauton koon mukaan.

Yhdelle tai muutamalle pienelle huonekalulle riittää pienempi pakettiauto, kun taas useammalle ja isommalle tavaralle tarvitaan isompi paku.

Olemme koko Uudenmaan alueen kuljetuspalvelu, mutta tarvittaessa kuljetamme huonekalut ja tavarat myös kauemmaksi.

Huonekalujen kuljetus ei oikeasti voisi sujua tämän helpommin. Kätevä tavaran kuljetuspalvelu on apunasi läpi viikon niin pienempien kuin isompienkin esineiden kuljettamisessa, nopeallakin aikataululla.

Muuttomiehemme myös kantavat tavarat kotiisi asti. Takaamme, ettet ole koskaan hankkinut olohuoneen uutta sohvakalustoa yhtä sujuvasti!

Tavaroiden kuljetus edullisesti ja turvallisesti

Huonekalujen ja muun tavaran kuljetus onnistuu palvelumme avulla pysyvästi edulliseen hintaan niin huonekaluliikkeistä, kuten Askosta tai Maskusta, ystäväsi kodista tai esimerkiksi Tori-myyjältä.

Kuljetuksen hinta määräytyy tavaroiden määrän ja koon mukaan.

Palvelu on huoletonta – sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa huonekalujen saapumista kotona, ja muuttomiehet kantavat tavarasi sisälle asti.

Meiltä saat myös edulliset muuttokuljetukset muuttoasi helpottamaan. Lisäksi voimme kuljettaa huonekalut ja tavarat kodistasi varastolle säilytykseen, kierrätykseen tai kaatopaikalle.

Kuljetamme tavarasi taatusti turvallisesti, nopeasti ja edullisesti.

Tavaran kuljetuspalvelu Helsinki – Uusimaa – Turku – Tampere

Meiltä saat täyden palvelun kuljetuspalvelupaketit. Tavaran kuljetus- tai noutopalvelu on oiva valinta, kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon.

Kuljetus hoituu viikon jokaisena päivänä nopeasti ja edullisesti.

Jätä soittopyyntö

×