Varaa verkosta 24/7

Varaa Edullinen Muuttopalvelu

Suunnitteletko muuttoa esimerkiksi Helsinkiin? Pnt2Pnt tarjoaa toimivan ja edullisen muuttopalvelun Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Uudenmaan alueella, Turussa ja Tampereella. Takaamme sinulle osaavan, joustavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen palvelun viikon jokaisena päivänä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Toimiva ja edullinen muuttopalvelu – Helsinki, Uusimaa, Turku ja Tampere

Etsitkö edullista muuttopalvelua Helsingissä? Olet juuri oikeassa paikassa!

Tarjoamme laadukkaat muuttopalvelut, kuten kotimuutot, opiskelijamuutot, yritysmuutot sekä varastomuutot erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saat myös joustavat kuljetukset, Pakun ja Kuskin, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet ja sopimuksen mukaan pitkän matkan muutot.

Toimiva ja edullinen muutto on toteutettavissa kanssamme!

HINNASTo

Katso reilu hinnastomme

Muuttolaatikot

Alkaen

52
 • 10 muuttolaatikkoa
 • 5 päivää
 • Toimitus & Nouto
 • Sisältää ALV

Muutto

Alkaen

85 €/h
 • L-Pakettiauto (12m³)
 • 2 miestä
 • Minimiveloitus 2 h
 • Sisältää ALV

Muuttosiivous

Alkaen

38 €/h
 • 1 siivooja
 • Koko 10-19M²
 • Minimiveloitus 2h
 • Sisältää ALV

sortti-nouto

Alkaen

55 €/h
 • S-Pakettiauto (8m³)
 • 1 mies
 • 1-3 pientä esinettä
 • Sis. sorttimaksun
 • Sisältää ALV

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

 

Edullista muuttopalvelua Helsingin alueella – alk. 380 €

Tarvitsetko edullista muuttopalvelua Helsingin seudulla?

Pnt2Pnt tarjoaa muuttopalveluita HelsingissäEspoossaVantaalla, koko Uudellamaalla, Turussa ja Tampereella. Takaamme nopeat, joustavat ja edulliset muutot jokaisena päivänä – myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Suunnitteletko muuttoa esimerkiksi Helsingistä Espooseen? Autamme sinua kokemaan sujuvan ja edullisen muuton pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla, sopimuksen mukaan myös pidemmällä matkalla.

Meillä on kaikki tarvittavat työvälineet, tarvikkeet ja ammattitaito, joiden avulla arvokas omaisuutesi kulkeutuu nopeasti ja turvallisesti uuteen kotiisi.

Reippaat muuttajamme huolehtivat kaikesta puolestasi, aina tavaroiden kantamisesta kuljetukseen ja tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Sinä päätät valituista muuttopalveluista, olipa kyseessä kattava muuttokokonaisuus, Paku ja Kuski tai pelkkä kuljetus. Halutessasi toimitamme myös muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit kotiovellesi.

Hoidamme muuttosi juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.

Tilaa heti tai arvioi edullisen muuttosi hinta etukäteen laskurillamme!

Muuttolaatikot edullisesti kotiinkuljetuksella – alk. 55 €

Laadukkaat muuttolaatikot muodostavat perustan sujuvalle muutolle.

Kestävien ja pinottavien muuttolaatikoiden avulla pakkaaminen sujuu vaivattomasti, ja tavaroiden siirto ja kuljetus tapahtuu turvallisesti.

Me toimitamme sinulle puhtaat ja tilavat muuttolaatikot kätevästi suoraan kotiovellesi. Tarjoamme myös kattavan ja edullisen muuttopalvelun Helsingissä, varmistaen entistäkin joustavamman ja sujuvamman muuton.

Voit vuokrata joustavasti tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita, oli se sitten 8 tai 80 laatikkoa. Toimitamme laatikot sinulle kotiisi hyvissä ajoin, esim. muuttopäivää edeltävänä aamuna. Noudamme laatikot käytön jälkeen uudesta osoitteesta, jolloin sinun ei tarvitse erikseen palauttaa niitä.

Voit itse valita, haluatko pelkät muuttolaatikot vai kokonaisvaltaisen muuttopalvelun, joka kattaa kaiken muuttolaatikoiden toimituksesta tavaroiden kantamiseen, kuljetukseen ja paikoilleen asetteluun asti.

Tarvittaessa tarjoamme myös laadukkaat pakkausmateriaalit, kuten kuplamuovit ja aaltopahvit, helpottamaan sujuvaa pakkaamista.

Edulliset muuttopalvelut Helsingin seudun yrityksille

Onko yrityksenne muuttamassa pikaisella aikataululla uusiin tiloihin? Etsittekö luotettavaa, nopeaa ja edullista muutto- ja kuljetuspalvelua?

Tarjoamme laadukkaat yrityspalvelut muuttoihin ja kuljetuksiin pääkaupunkiseudulla, koko Uudellamaalla, Turussa ja Tampereella. Ammattilaistemme avulla voitte keskittyä liiketoimintaanne ilman häiriöitä, kun me huolehdimme muutosta ja tavaroiden kuljetuksesta puolestanne.

Kokeneet ja reippaat muuttajamme varmistavat, että yrityksenne muutto sujuu tehokkaasti aikataulunne puitteissa. Olemme täällä auttamassa teitä, kun tarvitsette asiantuntevaa, mutta edullista muuttopalvelua Helsingissä.

Muutot hoituvat myös toimialueemme ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Toimiva ja edullinen muuttopalvelumme on räätälöitävissä yrityksenne tarpeisiin. Hoidamme niin suuret, kokonaisvaltaiset muutot kuin yksittäiset pienet kuljetuksetkin kilpailukykyiseen hintaan sekä luotettavasti ammattitaidolla. Tarjoamme myös muutto- ja kantoapua, joka voi olla esimerkiksi avustamista tavaroiden siirtämisessä yrityksen tiloissa.

Varatkaa edullinen muuttopalvelu heti alta tai ottakaa yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Helppo ja edullinen varaston muuttopalvelu – alk. 85 €/h

Suunnitteletko tavaroiden siirtämistä säilytykseen tai niiden hakemista säilytyksestä uuteen kotiin, tai viemistä toiseen varastoon?

Meillä on tähän kätevä ratkaisu – tarjoamme edullisen varaston muuttopalvelun Helsingin seudulla, Turussa ja Tampereella alk. 85 €/h.

Hoidamme tavaroidesi kuljetuksen nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi Pelican varastolle tai Cityvarastolle, tai varastolta kotiisi. Ammattilaistemme avulla varastomuuttosi sujuu pikaisella aikataululla ja täysin vaivattomasti.

Voimme hoitaa koko varaston muuton puolestasi tai kuljettaa vain osan tavaroistasi, esimerkiksi painavimmat huonekalut. Tämä antaa sinulle joustoa ja mahdollisuuden valita palvelun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Tyhjennämme myös häkkivarastosi kätevästi muuton yhteydessä. Näin kaikki tarpeellinen kulkeutuu uuteen kotiisi toimivasti yhdellä kertaa.

Tarjoamme myös yksittäiset kuljetukset avuksesi varastomuuttoon.

Tilaa edullinen muuttopalvelu heti alta ja muuta varastosi helposti!

Varaa edullinen muuttopalvelu – Helsinki, Uusimaa, Turku ja Tampere

Pnt2Pnt tarjoaa kaiken, mitä nopeaan ja sujuvaan muuttoon tarvitset.

Voit valita itsellesi sopivan palvelukokonaisuuden aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen, kantamiseen ja tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Varmista helppo muutto, varaa edullinen muuttopalvelu alta!

Jätä soittopyyntö

×