Varaa Muuttopalvelu

Onko edessä esimerkiksi muutto espooseen? Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan, koko Uudenmaan sekä Tampereen alueen muuttopalvelu. Takaamme sinulle joustavaa ja edullista muuttopalvelua viikon jokaisena päivänä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Muuttopalvelu

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa,Tampere

Etsinnässä toimiva ja edullinen muuttopalvelu? Tarjoamme muuttopalvelua ammattitaidolla! Meiltä mm. opiskelijamuutto, kotimuutto, yritysmuutto ja muuttolaatikot. Edullinen muuttopalvelu – Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Uusimaa ja Tampere. Muutamme myös pitkän matkan muutot sopimuksen mukaan. Kotimuuttojen lisäksi meiltä löytyy myös varastomuutot ja yrityspalvelut

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Muuttomies

Ovelta ovelle

Onko edessä esimerkiksi muutto Espooseen? Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan, koko Uudenmaan ja Tampereen alueen muuttopalvelu, takaamme sinulle joustavat ja edulliset muutot viikon jokaisena päivänä. Muutamme myös Uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan. Meillä on kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet joilla saamme huonekalusi ja muut tärkeät tavarasi turvallisesti perille. Kannamme ja kuljetamme tavarat ja huonekalut uuteen osoitteeseen, ja tarvittaessa meiltä saat myös muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit kotiin tuotuna. Hoidamme muuton juuri silloin kun sinulle sopii, muutto onnistuu myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Muuttolaatikot

Kunnolliset muuttolaatikot ovat hyvä perusta sujuvalle muutolle. Muovisten muuttolaatikoiden avulla pakkaaminen sujui kätevästi ja tavarat on helpompi muuttaa turvallisesti. Saat meiltä puhtaat ja hyvänkokoiset muoviset muuttolaatikot helposti kotiin toimitettuna.  Vuokraa tarvitsemasi määrä laatikoita, tuomme laatikot kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa, ja haemme ne pois muuton jälkeen. Voit vuokrata meiltä juuri tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita kotiin toimitettuna. Muuttolaatikot voivat olla osana muuttopakettia, tai voit myös vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot. Muuttolaatikoiden lisäksi meiltä löytyy myös pakkausmateriaalit, kuten kuplamuovit, kiristekalvot ja aaltopahvit sujuvaan pakkaamiseen.

pnt2pntmuutto5
Pnt2pnt-yritys2-1024×6832

Yrityspalvelut

Onko yrityksenne muuttamassa uusiin tiloihin? Etsittekö luotettavaa ja sujuvaa kuljetuspalvelua? Meiltä saatte yritysmuutto palvelut nopeasti ja ammattitaidolla.
Antakaa ammattilaisten hoitaa muutto- ja kuljetuspalvelunne kokonaisvaltaisesti niin, ettei muutto häiritse yritystoimintaanne. Meiltä saatte myös kantoapua muuttoon tai yrityksenne tiloissa tapahtuvaan tavaroiden siirtoon. Hoidamme yritysmuutot ja kuljetukset edullisesti ammattitaidolla, avullamme muutto ja kuljetus onnistuu vaivattomasti. Ammattitaitoiset miehemme tulevat avuksenne kun teillä on kuljetus tai muuttoapu tarvetta. Mikäli ette löydä sivuilta sopivaa palvelua, olkaa yhteydesä asiakaspalveluumme niin löydämme yhdessä juuri yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Varastomuutto ja Kuljetus

Haluatko viedä tavaroitasi säilytykseen tai hakea säilytksestä tavarat uuteen kotiin? Viemme tavarasi esimerkiksi Pelican tai Cityvarastoon säilytettäväksi tai noudamme tavarasi pois varastosta puolestasi. Varastomuutto houtuu ammattilaisten avulla helposti. Voimme muuttaa joko koko varaston tai kuljettaa vain osan tavaroistasi. Varaston muutto hoituu helposti ammattilaisten avustuksella. Mikäli haluat viedä vain joitakin tavaroita varastoon, tai hakea varastosta tavaroita, kuljetuspalvelumme on sinulle oiva valinta. Kuljetuspalvelu takaa että tavaroiden ja huonekalujen varastointi hoituu helposti ja nopeasti. Kuljetus ja varastointi kätevästi meiltä.

Varaa Muuttopalvelu – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Turku, Tampere

Varastomuutot

Varaa muutto

Meiltä saat kaiken mitä muuttopalvelulta tarvitset. Voit valita sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti. Hoidamme mm. opiskelijamuutot, varastomuutot ja muutot.