Varaa verkosta 24/7

Varaa Muuttopalvelu

Muuttopalvelu Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti

Pnt2pnt tarjoaa toimivaa  kuljetus- ja muuttopalvelua Tampereella. Meiltä saat muutot, kuljetukset, noudot, pakun ja kuskin sekä muuttolaatikot edullisesti ja joustavasti viikon jokaisena päivänä. Hoidamme myös pitkän matkan muutot Pirkanmaalta esimerkiksi pääkaupunkiseudulle. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Toimiva ja edullinen muuttopalvelu Tampereella

Etsitkö luotettavaa, mutta samalla edullista muutto- tai kuljetuspalvelua Tampereen seudulla? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tarjoamme laajan valikoiman muutto- ja kuljetuspalveluita, olipa kyseessä sitten opiskelijamuutto, pelkkä huonekalujen siirto tai koko perheen muutto isommasta asunnosta.

Palvelumme ovat aina laadukkaita, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Luota ammattitaitoomme ja ota yhteyttä jo tänään!

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Muuttoapu

Alkaen

45 €/h
 • 1 mies
 • Kevyt tavara
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Paku+kuski

Alkaen

75 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • Kuljettaja
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Kuljetus

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Muutto

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

 

Edullista muuttopalvelua Tampereella – alk. 45 €/h

Pnt2Pnt tarjoaa toimivia muuttopalveluita koko Tampereen alueella, mukaan lukien Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti.

Meiltä saat sekä pienet että suuret muutot edulliseen hintaan. Takaamme sinulle joustavan ja edullisen palvelun – viikon jokaisena päivänä.

Ammattilaisillamme on kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet, joilla saamme huonekalut ja muut tärkeät tavarasi turvallisesti perille. Kannamme ja kuljetamme omaisuutesi huolellisesti uuteen osoitteeseen ja tarjoamme tarpeen mukaan kestävät muuttolaatikot kotiinkuljetuksella.

Olemme apunasi myös silloin, kun haluat muuttaa pidemmän matkan, vaikkapa Helsingistä Tampereelle tai Tampereelta Espooseen.

Hoidamme muuton juuri silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvioi muuton hinta etukäteen käyttämällä laskuria.

Tee muutosta helppoa – varaa muutto nyt!

Muutto ja kuljetus ovelta ovelle

Onko etsinnässä edullinen kuljetus- tai noutopalvelu?

Pnt2Pnt tarjoaa Tampereella ja sen ympäristössä paitsi muuttopalveluja, myös täyden palvelun kuljetusratkaisuja. Meillä saatkin joustavat ja edulliset huonekalujen kuljetukset, seitsemänä päivänä viikossa.

Kaipaavatko huonekalut noutoa tai kotiinkuljetusta? Kun etsit apua esimerkiksi pesukoneen tai kaapin noutoon, kuljetuspalvelumme auttaa.

Meiltä saat joustavasti käyttöön pakettiauton ja kantoavun, jolloin painavatkin tavarat kulkeutuvat helposti ja nopeasti paikasta A paikkaan B.

Nopea ja edullinen kuljetuspalvelumme hoitaa myös tavaroiden viennin kierrätysasemalle tai esimerkiksi kaatopaikalle. Kuljetukset onnistuvat myös seudun ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Tilaa heti ja tee arjestasi helpompaa Pnt2Pnt:n avulla.

Paku ja Kuski

Etsitkö nopeaa ja kätevää ratkaisua muuttoon?

Paku ja Kuski -palvelumme tarjoaa sinulle juuri oikean vaihtoehdon. Mukana on pakettiauto tai kuorma-auto, sekä ammattitaitoinen kuljettaja, joka auttaa muuttamisessa.

Paku ja Kuski on ihanteellinen valinta pienempiin muuttoihin, kuten opiskelijamuuttoihin. Se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitset kuljetusta ja kantoapua, mutta haluat osallistua itse tavaroiden kantamiseen.

Palvelu toimii loistavasti myös yksittäisten tavaroiden, kuten huonekalujen, kuljettamiseen tai vaikkapa varaston tyhjennykseen.

Jos kaipaat tehokasta ja edullista muuttopalvelua Tampereella, valitse Paku ja Kuski. Palvelu on saatavilla koko seudulla ja sopimuksen mukaan muuallakin – ja varaus onnistuu kätevästi verkossa.

Varaa nyt ja tee muuttamisesta vaivatonta!

Vuokrattavat muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Oikeanlaisten tarvikkeiden avulla Tampereen muutto sujuu turvallisesti ja vaivattomasti. Tarjoamme vahvat ja tilavat muuttolaatikot, jotka takaavat tavaroiden turvallisen siirtämisen ja kuljettamisen.

Toimitamme laatikot suoraan kotiovellesi, esimerkiksi ennen muuttopäivää tai muuttopäivän aamuna, ja noudamme ne pois käytön jälkeen.

Voit tilata kattavan muuttopalvelupaketin, johon sisältyvät muuttolaatikot ja lisäpalveluna tarvittavat pakkaustarvikkeet, tai voit vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot omatoimista muuttoa helpottamaan.

Valitse tarpeisiisi sopiva vaihtoehto ja tee muuttamisesta turvallista – vuokraa muuttolaatikot meiltä!

Paljonko muuttopalvelu maksaa Tampereella?

Mietitkö, mitä muutto Tampereelle, Tampereelta tai alueen sisällä maksaa?

Tampereen seudulla muuton hinta vaihtelee yleensä riippuen muun muassa etäisyydestä, asunnon koosta ja valituista palveluista. Pnt2Pnt tarjoaa läpinäkyvän ja helposti ennustettavan muuttopalvelun hinnan.

Yleensä muutto maksaa 200–2000 e, riippuen mainituista tekijöistä. Voit arvioida hinnan etukäteen käyttämällä verkkosivuiltamme löytyvää laskuria.

Muuttolaskuria käyttäessäsi tai muuton kustannuksia arvioidessasi muista ottaa huomioon kaikki hintaan vaikuttavat tekijät, kuten muuttosi tiedot ja haluamasi lisäpalvelut. Näin saat tarkimman mahdollisen hinta-arvion.

Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja muuttopalveluissamme Tampereen alueella: esimerkiksi muuttoapu alkaa 45 eurosta/tunti ja kattava muuttopalvelu isompaan muuttoon on saatavilla 95 eurolla/tunti.

Muuta edullisesti ja vaivattomasti – varaa heti!

Miten valmistautua muuttoon?

Onnistuneen muuton avain on hyvä suunnittelu.

Aloita käymällä läpi tavarat, jotka aiot muuttaa, ja laske tarvitsemiesi laatikoiden määrä. Tarkista myös muuttoon liittyvät logistiset seikat, kuten hissi ja pysäköintipaikka. Yksityiskohtaista suunnittelua ei kannata aliarvioida, sillä se tekee muuttopäivästä helpomman.

Muista huomioida myös mahdollinen varasto.

Jos tilaat muuttopalvelun, pakkaa tavarat huolellisesti ja merkitse vanhaan kotiin jäävät huonekalut selvästi muuttomiehille. Tämä sujuvoittaa tavaroiden noutoa. Käytä pinottavia laatikoita, jotka kestävät painoa, ja pakkaa ne turvallisesti eli maksimissaan kantokahvaan saakka.

Lattiat kannattaa suojata pahvilla muuton ajaksi, varsinkin jos kyseessä on vuokra-asunto. Tämä suojaa lattioita kulumiselta ja vaurioilta, ja säästää myös ylimääräiseltä siivoamiselta.

Muista varmistaa, että muuttoautolle on riittävästi tilaa muuttopäivänä.

Kaipaatko lisää vinkkejä? Tutustu muuttajan muistilistaan.

Varmista sujuva ja edullinen muutto

Muuttaminen voi olla vaivalloista, mutta Pnt2Pnt tekee siitä sujuvaa ja stressitöntä. Tarjoamme Tampereella kattavat muuttopalvelut, jotka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi – viikon jokaisena päivänä.

Jos etsit helpointa ratkaisua, suosittelemme täyden palvelun muuttopakettia. Siihen kuuluu kaikki, mitä muuttoon tarvitaan: muuttolaatikot, ammattimainen tiimi, joka hoitaa tavaroiden noudon, purun ja paikalleen asettelun, sekä tietysti kuljetus.

Lisäpalveluna tarjoamme pakkaustarvikkeet ja huolehdimme vanhojen tavaroiden kierrätyksestä tai kaatopaikalle toimittamisesta. Voit luottaa siihen, että kaikki järjestyy vaivattomasti.

Täyden palvelun muuttopaketti huomioi kaiken, jotta voit muuttaa helposti ja keskittyä uudesta kodista nauttimiseen Tampereella tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme myös pienemmät muuttopaketit ja yksittäiset palvelut, kuten vuokrattavat muuttolaatikot ja joustavan Paku ja Kuski -palvelun.

Ota yhteyttä ja tilaa muutto heti!

Tilaa muuttopalvelu Tampereen alueella

Meiltä saat edulliset ja toimivat muuttopalvelut Tampereella.

Voit valita sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Tee muutostasi huoletonta ja edullista – varaa muutto nyt!

Jätä soittopyyntö

×