Varaa verkosta 24/7

Varaa Muuttopalvelu

Muuttopalvelu Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti

Pnt2pnt tarjoaa toimivaa  ja edullista kuljetus- ja muuttopalvelua Tampereella. Meiltä saat muuton, kuljetuksen, pakun ja kuskin sekä muuttolaatikot edullisesti ja joustavasti viikon jokaisena päivänä. Hoidamme myös pitkän matkan muutot esimerkiksi Pirkanmaalta pääkaupunkiseudulle. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Edullinen ja toimiva muuttopalvelu Tampereella

Etsitkö toimivaa ja samalla edullista muuttopalvelua Tampereella?

Hyvä, sillä olet tullut oikeaan paikkaan!

Meiltä saat kattavat ja kilpailukykyiset muuttopalvelut Tampereen sisällä ja ulkopuolella, olitpa sitten muuttamassa kotiasi, yritystäsi tai varastoa.

Hoidamme pienen tai suuren muuttosi nopeasti, helposti ja edullisesti puolestasi missä tahansa päin Tampereen seutua. Takaamme sinulle muuton, joka on sekä toimiva ja vaivaton että taloudellisesti järkevä.

Tutustu hinnastoomme alta tai varaa muuttopalvelu heti!

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Muuttoapu

Alkaen

45 €/h
 • 1 mies
 • Kevyt tavara
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Paku+kuski

Alkaen

75 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • Kuljettaja
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Kuljetus

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Muutto

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

 

Edullinen muuttopalvelu Tampere – alkaen 45 €/h

Pnt2Pnt on valintasi, jos etsit edullista ja toimivaa muuttopalvelua Tampereen seudulla. Hoidamme nopeasti ja luotettavasti niin pienen kuin suurenkin muuttosi, olipa kyseessä koti, varasto tai yrityksen tilat.

Huolehdimme laadukkaasti puolestasi kaikesta muuttoon liittyvästä, aina tavaroiden noudosta ja lastauksesta kuljetukseen, sisälle kantamiseen ja paikoilleen asetteluun asti. Kokeneet ja ystävälliset muuttajamme varmistavat, että tämä kaikki tapahtuu ripeästi ja turvallisesti.

Olemme apunasi myös silloin, kun edessäsi on pitkän matkan muutto Tampereelta tai Pirkanmaalta vaikkapa Helsinkiin tai Espooseen.

Tarjoamme tarpeesi mukaan muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet suoraan ovellesi toimitettuna, ja hoidamme myös muuttosiivouksen.

Tee muutostasi helppoa ja edullista varaamalla muuttopalvelu alta, tai testaa kätevää muuttolaskurimme muuttosi hinnan arvioimiseksi.

Muutto ja tavaroiden
kuljetus ovelta ovelle

Etsitkö nopeaa ja edullista kuljetus- tai noutopalvelua?

Pnt2Pnt tarjoaa kattavat muutto- ja kuljetuspalvelut Tampereella ja sen ympäristössä. Muuttosi lisäksi huolehdimme myös huonekalujen kuljetuksista joustavasti ja edullisesti viikon jokaisena päivänä.

Tarvitsetko apua huonekalujen siirrossa tai kotiinkuljetuksessa? Kätevä kuljetuspalvelumme on käytettävissäsi vaikkapa uuden sängyn noutoon.

Meiltä saat avuksesi pakettiauton ja kantajan, jolloin raskaimmat ja kookkaimmatkin esineet kulkeutuvat ketterästi haluamaasi paikkaan.

Kuljetuspalvelu on myös toimiva ja edullinen tapa viedä vanhat tavarat sorttiasemalle tai kaatopaikalle. Tarvittaessa kuljetukset hoituvat myös Tampereen seudun ulkopuolelle, esimerkiksi uuteen kotiin tai varastoon.

Varaa palvelumme alta ja tee kuljetuksestasi sulavaa ja nopeaa!

Joustava Paku ja Kuski

Etsitkö pakettiautoa ja kuljettajaa avuksesi Tampereen muuttoon?

Silloin Paku ja Kuski on sopiva ratkaisu. Tarjoamme käyttöösi paketti- tai kuorma-auton sekä kokeneen kuljettajan, joka avustaa sinua muutossa.

Joustava ja edullinen Paku ja Kuski sopii vaikkapa opiskelijalle, joka haluaa säästää kustannuksissa, mutta kaipaa apua kuljetukseen ja kantamiseen. Palvelussa asiakas joko kantaa tavarat itse, tai auttaa kuskia kantamisessa.

Pienen tai ison muuton lisäksi palvelu sopii hyvin yksittäisten tavaroiden kuljettamiseen, kuten huonekalujen noutoon tai varaston tyhjentämiseen.

Kun kaipaat erityisen joustavaa ja edullista muuttopalvelua Tampereen seudulla, valitse Paku ja Kuski. Reipas ja ystävällinen kuljettajamme on apunasi myös iltaisin ja viikonloppuisin – sinun aikataulusi mukaan.

Varaa pakettiauto ja kuski heti alta ja tee muutostasi jouhevaa!

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Asianmukaisten ja turvallisten tarvikkeiden avulla muutto sujuu sulavammin. Pnt2Pnt tarjoaa käyttöösi kestävät ja pinottavat muuttolaatikot, jotka helpottavat tavaroiden turvallista siirtämistä sekä kuljettamista.

Toimitamme muuttolaatikot kätevästi kotiovellesi sovitun aikataulun puitteissa, halusi mukaan hyvissä ajoin ennen muuttoa tai esim. muuttopäivän aamuna, ja noudamme ne kätevästi pois käytön jälkeen.

Sinun ei tarvitse itse turhaan noutaa tai palauttaa muuttolaatikoita.

Voit valita kattavan muuttopalvelun Tampereella tai Pirkanmaalla, johon sisältyy muuttoapu, jykevät muuttolaatikot ja lisäpalveluna pakkaustarvikkeet. Voit myös kätevästi vuokrata vain tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita omatoimista muuttoasi varten.

Tarjoamme joustavat vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen!

Joka tapauksessa suosittelemme arvokkaan omaisuutesi turvaamista tukevilla ja pinottavilla muuttolaatikoilla, jotka eivät heilu kuljetuksen aikana.

Muuttopalvelun hinta Tampereella ja Pirkanmaalla

Mitä muuttopalvelu maksaa Tampereen tai Pirkanmaan alueella?

Yleisesti ottaen muuton hinta voi vaihdella paljokin riippuen muun muassa muuttokohteiden välisistä etäisyyksistä ja koosta sekä myös tilatuista muuttopalveluista ja palveluntarjoajasta. Usein ammattilaisen avulla suoritettu muutto maksaa noin 200–2000 e, riippuen näistä tekijöistä.

Pnt2Pnt tarjoaa Tampereen muutollesi läpinäkyvän, edullisen ja pitävän hinnan. Voit arvioida oman muuttosi hintaa tarkemmin laskurillamme.

Muuttolaskuria käyttäessäsi tai arvioidessasi kustannuksia itse muista huomioida kaikki hintaan vaikuttavat tekijät, kuten muuton etäisyys, koko, vaikeus ja haluamasi palvelut, kuten muuttopalvelu, muuttolaatikot tai pakettiauton vuokraus. Näin saat mahdollisimman tarkan hinta-arvion.

Jos valitset ammattimaisen muuttopalvelun Tampereen tai Pirkanmaan muuttoosi, Pnt2Pnt on varma ja toimiva valinta. Meiltä saat esimerkiksi reipasta muuttoapua alk. 45 €/h ja kattavan muuttopalvelun alk. 95 €/h.

Varmista helppo ja edullinen muutto varaamalla palvelumme alta!

Miten valmistautua
muuttoon Tampereella?

Onnistuneen muuton keskiössä on hyvä suunnittelu.

Muutto kannattaa aloittaa käymällä läpi muutettavat tavarat ja laskemalla tarvittavien muuttolaatikoiden määrä. Muuttolaatikot voi joko ostaa tai vuokrata kätevästi meiltä. Tarkista myös muuttoon liittyvät käytännön asiat, kuten hissi ja pysäköintipaikan sijainti. Yksityiskohtaisempi suunnittelu kannattaa tehdä, sillä se tekee muuttopäivästä sujuvamman.

Muista huomioida tässä myös mahdollinen tyhjennettävä varasto.

Jos olet tilannut muuttopalvelun, pakkaa tavarat huolella ja merkitse vanhaan kotiin jäävät huonekalut selkeästi muuttajia varten. Tämä nopeuttaa tavaroiden noutoa. Käytä myös pinottavia ja painoa kestäviä laatikoita, ja täytä ne turvallisesti eli maksimissaan kantokahvaan saakka.

Lattiat kannattaa suojata pahvilla muuton ajaksi etenkin, jos kyseessä on vuokra-asunto. Tämä suojaa lattiaa kulumiselta ja vaurioilta, ja säästää aikaa siivoamiselta. Halutessasi tarjoamme sinulle myös suojatarvikkeet.

Muista myös varmistaa, että muuttopäivänä muutettavien kohteiden lähellä on riittävästi tilaa omalle autollesi tai muuttofirman pakulle/kuorma-autolle.

Tutustu muuttajan muistilistaan sulavan muuton turvaamiseksi.

Nopea ja sujuva muutto on varmistettavissa avullamme

Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta ei meidän kanssamme. Tarjoamme nopeat, laadukkaat sekä hinnaltaan kilpailukykyiset muuttopalvelut koko Tampereen seudulla, juuri sinun tarpeidesi ja aikataulusi mukaan.

Etsitkö helpointa mahdollista ratkaisua? Suosittelemme sinulle täyden palvelun muuttopakettia. Siinä sinun ei tarvitse huolehtia mistään – saat kaiken tarvitsemasi: muuttolaatikot, ammattitaitoisen tiimin tavaroiden noutoon, purkuun ja paikoilleen asetteluun sekä tietenkin kuljetuksen.

Ja muistathan, meiltä saat myös kätevät lisäpalvelut, kuten pakkaustarvikkeet ja tavaroiden kuljetuksen varastolle tai kierrätykseen. Voit luottaa siihen, että kaikki hoituu turvallisesti ja vaivattomasti.

Olipa muuttosi sitten iso tai pieni, tarjoamme toimivan ratkaisun edullisesti – jopa iltaisin ja viikonloppuisin. Voit valita myös joustavan Paku ja Kuski -palvelumme, jos tarvitset apua vain tiettyjen osa-alueiden kanssa.

Ota yhteyttä ja tilaa sujuva sekä edullinen muuttosi heti!

Kodin tai yrityksen muutto Tampereella ja Pirkanmaalla

Onko edessäsi kodin muutto tai yrityksen siirto uusiin tiloihin? Olipa kyseessä opiskelijan asunnonvaihto tai suurempi yritysmuutto, meiltä saat ammattitaitoisen tiimin ja modernin kaluston helpottamaan muuttoasi.

Keskiössämme on tehokkuus ja huolellisuus. Reippaat ja kokeneet muuttajamme huolehtivat tavaroidesi turvallisesta käsittelystä ja kuljetuksesta, olivatpa ne särkyviä kodin sisustusesineitä tai yrityksen arvokkaita laitteita ja välineitä. Näin sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista ja voit säästää aikaa, energiaa ja jopa hermoja.

Hoidamme nopeasti ja luottamuksella myös pitkän matkan koti- ja yritysmuutot Tampereelta vaikkapa Turun seudulle tai Helsinkiin.

Olemme valmiina auttamaan sinua muuton jokaisessa vaiheessa viikon jokaisena päivänä, olipa tarpeesi sitten muuttotarvikkeiden tai pakun vuokraus, tavaroiden pakkaus, kuljetus tai niiden paikalleen asettelu uudessa kohteessa. Voit valita kaikki palvelut samalla kertaa tai vain haluamasi palvelun, mikä tekee muutostasi joustavaa ja stressitöntä.

Voit varata helpon muuttosi heti, vaikka jo täksi illaksi! Valitse vain valmis muuttopaketti tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu sen varmistamiseksi, että muuttosi sujuu onnistuneesti.

Tilaa muuttopalvelu Tampere, Orivesi, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä ja Vesilahti -alueella

Meiltä saat edullisen ja toimivan muuttopalvelun Tampereen alueella.

Voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Tee muutostasi helppoa ja edullista – varaa palvelu heti alta!

Jätä soittopyyntö

×