Varaa Muutto ja Kuljetus

Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti

Pnt2pnt tarjoaa edullista ja toimivaa muutto- ja kuljetuspalvelua myös Tampereen alueella. Meiltä muuttopalvelu, kuljetuspalvelu, noutopalvelu, paku ja kuski sekä muuttolaatikot

Muutto- Ja kuljetuspalvelu Tampere

Etsitkö muutto-tai kuljetuspalvelua Tampereella? Tarjoamme palvelut ammattitaidolla koko Tampereen alueella. Tarvitset sitten huonekalujen kuljetuksen tai koko kodin muuton, saat palvelun meiltä edullisesti ja ammattitaidolla.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

moveco-12

Muuttopalvelu

Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti –  Pnt2Pnt tarjoaa muutot koko Tamperen alueella, takaamme sinulle joustavan ja edullisen palvelun viikon jokaisena päivänä. Kauttamme saat kaikki Tampereen alueen sisäiset muutot edullisesti. Olemme apunasi myös kun haluat muuttaa esim. uudelta maalta Tampereelle tai Tampereelta Uudelle maalle. Meillä on muuton yhteydessä kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet, joilla saamme huonekalusi ja muut tärkeät tavarasi turvallisesti perille. Kannamme ja kuljetamme tavarat ja huonekalut uuteen osoitteeseen, ja tarvittaessa meiltä saat tarpeen mukaan muuttolaatikot kotiin tuotuna. Hoidamme muuton juuri silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin että viikonloppuisin.

Kuljetus- ja Noutopalvelut

Etsinnässä edullinen kuljetus- tai noutopalvelu? Pnt2Pnt tarjoaa kuljetuspalvelua koko Tampereen alueella, takaamme sinulle joustavat ja edulliset kuljetukset viikon jokaisena päivänä. Kuljetukset myös Tampereen alueen ulkopuolelle sopimuksen mukaan.

Meiltä saat täydenpalvelun kuljetuspalvelun.
Kuljetus- ja noutopalvelu on oiva valinta kun tarvitset pakettiauton ja kantoapua esimerkiksi huonekalujen noutoon. Kuljetus hoituu nopeasti ja edullisesti. Meiltä myös kierrätys nouto palvelu.

Pnt2Pnt19
pnt2pntmovinghelp2

Paku ja Kuski

Pakettiauto ja kuljettaja -palvelu sisältää tarpeesi mukaan joko pakettiauton tai kuorma-auton ja reippaan kuljettajan. Myös pienempi muutto onnistuu näin helposti ja joustavasti. Helppo ja toimiva Paku ja Kuski palvelumme sopii niin tavaroiden noutoon kuin pienempiin muuttoihinkin. Tämä palvelu on oiva valinta kun etsinnässä on pakettiauto ja kuljettaja, paku ja kuski on apunasi kun tarvitset kantoapua esimerkiksi muuttoon ja pakettiauton.

Joustava pakettiauto ja kuski sopii siis erinomaisesti niin muuttokuljetus kuin yksittäisten tavaroiden kuljetusavuksi. Palvelumme on sujuva ja edullinen tapa kuljettaa huonekalut ja tavarat minne ikinä tarvitseekaan, koko Tampereen alueella.

Muuttolaatikot

Kunnolliset muuttolaatikot ovat hyvä perusta sujuvalle muutolle. Muovisten muuttolaatikoiden avulla pakkaaminen sujuu kätevästi ja tavarat on helpompi muuttaa turvallisesti. Saat meiltä puhtaat ja hyvänkokoiset muoviset muuttolaatikot helposti kotiin toimitettuna. Tilaa kokonainen muuttopalvelu tai vuokraa tarvitsemasi määrä laatikoita, tuomme laatikot kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa, ja haemme ne pois muuton jälkeen. Voit vuokrata meiltä juuri tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita kotiin toimitettuna. Muuttolaatikot voivat olla osana muuttopakettia, tai voit myös vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot.

Varaa kuljetus- ja muuttopalvelu – Tampere

moveco-41

Muuttopalvelu -Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Vesilahti

Meiltä saat kaiken mitä muuttopalvelun pitää sisältää. Voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.