Varaa Muutto

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Pnt2pnt tarjoaa edullista ja toimivaa muuttopalvelua pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella. Meiltä ammattitaidolla opiskelijamuutot, kotimuutot, varastomuutot sekä muuttolaatikot edullisesti – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

MUUTOT UUDENMAAN JA TAMPEREEN ALUEELLA 

Muutto edessä? Meiltä kotimuutto ja opiskelijamuutot ammattitaidolla. Muutot edullisesti pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Uusimaa ja Tampere. Meiltä löydät sopivan muuttopaketin juuri sinulle. Räätälöidyt pakettimme on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Saat meiltä kaiken tarvittavan avun ennen muuttoa ja muuton jälkeen, kuten myös kaikki tarvittavat välineet sujuvaan muuttoon, esim. edulliset muuttolaatikot.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

moveco-12

Muuttopalvelut

Onko edessä esimerkiksi muutto Espooseen? Pnt2Pnt on Espoon, Helsingin, Vantaan, koko Uudenmaan ja Tampereen alueen muuttopalvelu, takaamme sinulle joustavan ja edullisen palvelun viikon jokaisena päivänä. Muuttopalvelun voi tilata Uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan. Meillä on muuton yhteydessä kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet, joilla saamme huonekalusi ja muut tärkeät tavarasi turvallisesti perille. Kannamme ja kuljetamme tavarat ja huonekalut uuteen osoitteeseen, ja tarvittaessa meiltä saat tarpeen mukaan muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit kotiin tuotuna. Hoidamme muuton juuri silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin että viikonloppuisin.

Muutto uuteen kotiin

Muuttoon kannattaa varautua ajoissa. Kun suunnittelet muuttamista uuteen kotiin, ota huomiooon muutama asia ennen muuttoa. Muutto kannattaa suunnitella huolellisesti alusta asti. Mieti ensin tarvettasi, onko kyseessa opiskelija-asunto, kaksion muutto vai muutatko neliöstä? Entä uusi asunto, onko se isompi vai pienempi kuin nykyinen? Oletko yksin asuva vai onko muutettavana perheasunto? Kaikki tämä vaikuttaa muuttamiseen, sillä huonekalujen ja muiden tavaroiden määrä ja koot vaikuttavat tietenkin muuton kestoon ja tarvittavan auton kokoon. Näin löydät sopivan paketin muuttoosi, opiskelijamuutot ja yksiön muutot ovat yleensä nopeita muuttoja, kun taas isompien asuntojen muuttoon menee enemmän aikaa. Muuton hinta määräytyy niin huonemäärän kuin tavaramäärän mukaan.

moveco-18

Muuton suunnittelu

Sujuva muutto on sunniteltu huolella. Muuttoa suunnitellessa kannattaa käydä muutettavat tavarat läpi huone huoneelta ja tehdä niistä lista. Esimerkiksi olohuone; sohva, TV, TV-taso? Keittiö; keittiön pöytä, tuolit? Makuuhuone; sänky, yöpöytä?

moveco-02

Muuton kestoon vaikuttaa lisäksi myös tavaroiden ja huonekalujen kantomatka. Saako muuttoauton ajettua oven eteen? Vai täytyykö se jättää kauemmaksi? Muutatko kerrostalosta vai rivitalosta? Monennessa kerroksessa asunnot sijaitsevat? Onko asunnoissa hissit? Mahtuuko muutettavia tavaroita kuljettaa hissillä vai pitääkö ne kantaa portaissa? Lisäksi kannattaa muistaa mahdollinen varasto. Onko varastossa tavaraa, esim. talvirenkaat? Onhan varaston tavarat pakattuina ennen muuttoa? Tavaroiden organisointi ja pakkaaminen kannattaa tehdä huolella ja ajan kanssa, tämä nopeuttaa ja helpottaa muuttoa huomattavasti. Kun kaikki on pakattu ja suojattu asianmukaisesti, ne on helpompi kantaa ja pakata autoon turvallisesti ja kotimuutto sujuu helposti. Muista, että helposti särkyvät esineet tulee merkitä selvästi, jotta voimme siirtää muutettavat asiat turvallisesti ja muutostasi tulee onnistunut. Suosittelemme käyttämään kunnollisia muuttolaatikoita. Mieti valmiiksi niiden tarve; montako laatikkoa tarvitset?  Katso muuttajan muistilista täältä.

Edullinen muutto

Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Haluatko muuttaa ilman stressiä? Onko etsinnässä edullinen ja toimiva muuttopalvelu? Me hoidamme muuton reippaasti ja ammattitaidolla! Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden muuttoosi, kaikenkokoisiin koteihin. Mikäli haluat selvitä muutosta stressittömästi ja haluat, että muuttopäivä sujuu mutkitta, kannattaa turvautua ammattilaisten puoleen ja antaa reippaiden muuttomiesten hoitaa kantaminen ja lastaaminen puolestasi. Muuttomiehet auttavat kantamaan niin sohvat, sängyt kuin hyllyt ja laatikot. Muuttomiehet kantavat tavaroita myös rappusista mikäli hissi ei ole saatavilla tai se on liian pieni. Muuttaminen on helppoa ja vaivatonta ammattitaitoisten muuttomiesten avulla. Meiltä myös opiskelijamuutot edullisesti, sekä muuttolaatikot kotiin kuljetettuna muuttopäivänä tai ennen sitä.

Varaa muutto edullisesti – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

moveco-35

Muuttopaketit

Joustavat muuttopakettimme varmistavat sinulle edullisen ja toimivan muuton jokaiseen tilanteeseen. Räätälöimme palvelun juuri sinulle sopivaksi mm. huonemäärän tai keston mukaan. Opiskelijamuutto on edullinen ja helppo vaihtoehto opiskelijoille. Vuokraamme muuttolaatikot edullisesti kotiin kuljetuksella. Niiden toimitus voi sisällyttää muuttopalvelun yhteyteen. Muutit sitten Sato– tai Hoas-asunnosta, yksiöstä tai kolmiosta, kerrostalosta tai rivitalosta, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva muuttopalvelu.

Voit valita paketin asunnon huonemäärän mukaan (yksiö, kaksio, kolmio). Tämä vaihtoehto on suunniteltu asuntoihin joissa on tavanomainen määrä huonekaluja huonekokoon nähden.

Voit valita sinulle sopivimman kotimuutto -paketin tarpeidesi mukaan. Oli kyseessä sitten pienempi muutto tai isompi muutto, paketeistamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Urakkahinnasto -paketit on suunniteltu niin että pystyt valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon mm. tarvittavan pakettiauton koon ja käytettävän ajan mukaan.

Valikoimistamme löytyy myös selkeät aikaperusteiset muutto paketit, jotka on suunniteltu sopivaksi kaikkiin kotimuuttoihin. Tämä paketti sopii erityisesti silloin kun et tarvitse muuttolaatikoita vuokralle. Mikäli et tiedä kuinka kauan muuttosi suurinpiirtein kestää, pyydä tarjous ja me arvioimme keston puolestasi. Tuntityöhinnasto on hyvä valinta kun tarvitset muuttoapua tietyn ajan, etkä tarvitse muuttolaatikoita.

Muuttopalvelu Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa, Tampere

Meiltä saat kaiken mitä muuttopalvelun pitää sisältää. Voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti. Hoidamme mm. opiskelijamuutot, varastomuutot ja muutot.