Varaa Kotiinkuljetus

Meiltä nopea ja helppo huonekalujen ja kodinkoneiden kotiinkuljetus. Oletko tilannut sohvan liikkeestä tai tori myyjältä mutta et tiedä miten saat sen kotiisi? Meiltä saat huonekalut kotiinkuljetuksella sisälle asti kannettuna jopa samana päivänä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Kotiinkuljetus

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Kodinkoneiden ja huonekalujen kotiintoimitus nyt helposti – Kotiinkuljetukset Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa. Noudamme tavarat puolestasi ja toimitamme ne kotiisi sisälle asti kannettuna, nopeallakin aikataululla.

Hinnat ovat voimassa kun kuljetusetäisyys on alle 30km, kysy pitkänmatkan kuljetusta erikseen.

Kotiinkuljetukset toimitetaan valintasi mukaan klo 10-15 tai klo 16-21 välillä.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Pnt2pnt-Kantoapu3

Kotiinkuljetus

Ostitko huonekaluja mutta et tiedä miten saisit ne kotiisi nopeasti ja helposti? Etsinnässä edullinen huonekalujen ja kodinkoneiden kotiinkuljetus? Pnt2Pnt tarjoaa nopeaa kotiinkuljetusta Espoon, Helsingin, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Oli kyseessä sitten sohva, sänky, TV, jääkaappi, pesukone ym., kotiinkuljetus onnistuu avullamme kätevästi. Kuljetamme tavarat kotiisi kannettuna, viikon jokaisena päivänä. Mikäli ostit huonekalut esimerkiksi liikkeestä kuten Jysk, Masku, Sotka tai Ikea, noudamme huonekalusi puolestasi, meiltä kotiintoimitus jopa samalle päivälle. Noudamme ja kuljetamme myös esim. Torista tai Facebookista ostamasi tuotteet helposti kotiisi. Huonekalujen kotiintoimitus nyt vaivattomasti!

Nopea ja helppo Kotiinkuljetus

Haussa kätevä huonekalujen kotiintoimitus? Pnt2Pnt kotiinkuljetus on apunasi kun haluat uudet huonekalusi nopeasti kotiisi. Sohva, sänky, pesukone ym. tavarat nyt helposti ja vaivattomasti kotiin sisälle kannettuna, kotiinkuljetus ei voisi olla helpompaa. Meiltä varaat kotiinkuljetuksen helposti ja uudet huonekalusi ovat kotonasi vielä samana päivänä. Hoidamme kotiinkuljetukset koko uudellamaalla, mutta tarvittaessa kuljetamme huonekalut ja tavarat myös kauemmaksi. Huonekalujen kotiintoimitus ei voisi sujua helpommin.

Pnt2Pnt19
Pnt2pnt-Kantoapu2

Edullinen Kotiinkuljetus

Tavaran ja huonekalujen kotiinkuljetukset onnistuu avullamme aina edulliseen hintaan niin huonekaluliikkeistä kuten Isku, Jysk tai Ikea, ystävältäsi tai esimerkiksi tuntemattomalta facebookin market place myyjältä. Huonekalujen kotiinkuljetus hinta määräytyy tavaroiden määrän ja koon mukaan. Voit halutessasi olla mukana noudossa tai sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa tavaroiden saapumista kotona, ja muuttomiehet kantavat huonekalut sisälle asti puolestasi.

Varaa edullinen Kotiinkuljetus– Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaaa, Turku

Kotiinkuljetus Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa

Meiltä saat kotiinkuljetuksen huonekaluille ja kodinkoneille nopeallakin aikataululla edulliseen hintaan. Tavaroiden kotiinkuljetus nyt helposti ja vaivattomasti.

Slide Ota meihin yhteyttä Pnt2pnt Solutions 0y
Y-tunnus: 2861158-3
Lansantie 3 D LT001 02610 Espoo
[email protected]
+358400352768
Helsinki Vantaa Espoo Kauniainen Kirkkonummi Kerava Turku Lieto Naantali Raisio Käyttöehdot Rekisteriseloste Yhteystiedot FAQ – Usein kysyttyä Ma-Su (09:00 - 21:00)
© 2020 Pnt2Pnt Kaikki oikeudet pidätetään
alternate_email