Varaa Muuttolaatikot

Muuttaminen on halvinta ja turvallisinta kun asiat on hyvin organisoitu ja kaikki tavarat ja huonekalut oikein suojattu ja pakattu. Meiltä kätevä muuttolaatikko vuokraus! Saat meiltä puhtaat ja hyvänkokoiset muuttolaatikot kotiintoimitettuna.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Muuttolaatikot

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Meiltä edullisimmat muuttolaatikot Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa ja Tampere– vuokraus nyt helposti kotiin toimitettuna! Muutto edessä? toimitamme laatikot kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa. Muutto on halvinta ja turvallisinta kun asiat on hyvin organisoitu ja kaikki tavarat ja huonekalut oikein suojattu ja pakattu.

Lisämuuttolaatikko 0,20€/pv/ltk, Muuttolaatikoiden tilavuus 50l, sisämitat 55 x 35 x 28 cm

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

pnt2pnt_muuttolaatikko7

Muuttolaatikot

Kunnolliset muuttolaatikot ovat hyvä perusta sujuvalle muutolle. Muovisten muuttolaatikoiden avulla pakkaaminen sujui kätevästi ja tavarat on helpompi muuttaa turvallisesti. Saat meiltä puhtaat ja hyvänkokoiset muoviset muuttolaatikot helposti kotiin toimitettuna. Tilaa kokonainen muuttopalvelu tai vuokraa tarvitsemasi määrä laatikoita, tuomme laatikot kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa, ja haemme ne pois muuton jälkeen. Voit vuokrata meiltä juuri tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita kotiin toimitettuna. Muuttolaatikot voivat olla osana muuttopakettia, tai voit myös vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot. Muuttolaatikoiden lisäksi meiltä löytyy myös pakkausmateriaalit, kuten kuplamuovit, kiristekalvot ja aaltopahvit sujuvaan pakkaamiseen.

Muuttolaatikoiden vuokraus

Meiltä saat edullisimmat muuttolaatikot hyväkuntoisina ja puhtaina. Hyvät ja kestävät laatikot ovat perustana sujuvalle muutolle. Muuttolaatikoita on hyvä olla tarpeeksi jotta kaikki tärkeät tavarat saadaan pakattua turvallisesti. Muuttolaatikoiden määrän arviointi onnistuu helpoiten kun perussääntönä pitää esimerkiksi 1 muuttolaatikko / asuntoneliömetri. Eli esimerkiksi 45 neliöisen asunnon muuttoon tarvitaan noin 45 muuttolaatikkoa. Meiltä saat niin monta laatikkoa kuin tarvitset, kotiisi kannettuna. Toimitamme muuttolaatikot kotiisi ennen muuttoa ja haemme ne pois käytön jälkeen. Kun tarvitset muuttolaatikoita vuokralle, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu.

moveco-41
pnt2pnt_muuttolaatikko21

Muoviset muuttolaatikot

Muoviset muuttolaatikot ovat käteviä ja toimivia jokaisessa muutossa. Muovinen muuttolaatikko on kestävä ja tukeva ja se on helppo pakata ja pinota päällekkäin jolloin muutto sujuu mukavasti. Päällekkäin pinotut muoviset laatikot vievät asunnossa vähemmän tilaa, ja ne on helppo siirtää nokkakärryllä. Muuttolaatikoita ei kannata pakata liian täyteen jotta ne on helpompi pinota päällekkäin tai kantaa. Muovinen muuttolaatikko ei myöskään hajoa helposti vaikka se sisältäisikin painavampia tavaroita, siihen onkin hyvä pakata turvallisesti esimerkiksi keittiön astiat ja koriste-esineet sekä muuta helpommin särkyvää suojattuna.

Muuttolaatikoiden toimitus

Muuttolaatikoiden vuokraus ei voisi olla tämän helpompaa! Saat meiltä kätevät muuttolaatikot joko valmiiksi muuttopaketissa, tai voit vuokrata laatikot erikseen. Voit valita juuri tarvitsemasi määrän laatikoita, oli kyseessä sitten pienempi tai isompi muutto. Muuttolaatikot on helppo tilata ja palauttaa. Tuomme laatikot kotiisi asti hyvissä ajoin ennen muuttoa, ja haemme laatikot pois muuton jälkeen kun olette saaneet laatikot tyhjennettyä.

Tilaa Muuttolaatikot kotiisi toimitettuna – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Pnt2Pnt20

Pakkausmateriaalit

Meiltä saat myös kätevästi pakkausmateriaalit muuttolaatikoiden yhteydessä. Toimitamme pakkausmateriaalit samalla kun tuomme muuttolaatikot kotiisi. Muutto onnistuu parhaiten kun kaikki huonekalut ja tavarat on suojatuu ja pakattu huolellisesti kunnon tarvikkeilla. meiltä saat niin kuplamuovit kuin aaltopahvitkin, voit valita pienemmän tai isomman pakkauspaketin tarpeidesi mukaan.

Mini Pakkaus 40€

Sisältää:

  • Pakkausteippi rulla
  • Kuplamuovi 0,5 x 10m
  • Voimapaperi 15m
  • Jätesäkit 125L 10kpl

Hinta muuttolaatikoiden yhteydessä

Helppo Pakkaus 60€

sisältää:

  • Pakkausteippi rulla
  • Aaltopahvi 10m
  • Kuplamuovi 1 x 10m
  • Kiristekalvo 150m
  • Voimapaperi 15m
  • Jätesäkit 125L 10kpl

Hinta muuttolaatikoiden yhteydessä

Muuttolaatikoiden vuokraus Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa, Tampere

Meiltä helppo ja edullinen muuttolaatikoiden vuokraus. Tilaa muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit halvalla kotiisi toimitettuna. Tuomme muuttolaatikot kotiisi ennen muuttoa ja haemme ne pois muuton jälkeen.