Varaa Muuttoapu

Tarvitsetko apua painavan huonekalun siirtämisestä huoneesta tai kerroksesta toiseen? Haluatko järjestellä sisustuksen uusiksi mutta et jaksa itse siirtää kaikkia huonekaluja? Tarvitsetko apua pakkaamisessa? Meiltä saat yhden tai useamman luotettavan ja ammattitaitoisen miehen muuttoavuksi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous tästä

Muuttoapu

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Etsinnässä muuttoapu tai kantoapu? Meiltä edullinen kantoapu avuksesi muuttoon tai tavaroiden siirtämiseen – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere. Reippaat muuttomiehet tulevat avuksesi pakkaamaan tai kantamaan, tilaa muuttoapu avuksesi!

Tarvittaessa lisämaksusta Nokkakärryt 9,00€

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Muuttomies

Muuttoapua

Onko edessä muutto? Tarvitsetko apua painavan huonekalun siirtämisestä huoneesta tai kerroksesta toiseen? Haluatko järjestellä sisustuksen uusiksi mutta et jaksa itse siirtää kaikkia huonekaluja? Toimitettiinko uusi sohva ovesi eteen, mutta et saa sitä kannettua ylös asti ilman apua? Tarvitsetko apua pakkaamisessa? Anna ammattilaisten muuttomiesten hoitaa nostaminen ja kantaminen sekä pakkaaminen puolestasi, meiltä edullinen kantoapu ja muuttoapu. Meiltä saat yhden tai useamman luotettavan ja ammattitaitoisen miehen kantoavuksesi esim. muuttoon tai tavaroiden siirtoon, sekä pakkausavuksi. Meiltä saat muuttoapua juuri silloin kuin tarvitset!

Muuttomies

Voit varata meiltä joko yhden tai useamman ammattitaitoisen ja reippaan muuttomiehen avuksesi kantamiseen, nostamiseen ja pakkaamiseen. Voit itse olla apuna, tai antaa muuttomiesten hoitaa pakkaaminen tai kantaa tavarat puolestasi, jolloin voit itse rentoutua. Muuttomiehet tulevat avuksesi niin muuttoon kuin siirtämään huonekalusi huoneesta tai kerroksesta toiseen, kantoapu ja muuttoapu palvelu sopii moniin erilaisiin tilanteisiin. Muuttomies tulee avuksesi lyhyelläkin varoitusajalla. Meiltä löytyy vahvat ammattitaitoiset muuttomiehet kantoavuksi silloin, kun et itse saa tavaroita kannettua. Tulemme kantoavuksi muuttoon, järjestelemään varastosi, tai siirtämään painavat huonekalusi huoneesta toiseen. Oikeilla työkaluilla ja ammattitaitoisella palvelulla muuttaminen, tavaroiden pakkaaminen ja siirtäminen onnistuu helposti.

Pnt2Pnt18
Pnt2Pnt16

Kantoapua

Onko edessä muutto mutta muuttoapu puuttuu? Tarvitsetko yhden tai usemman reippaan miehen pakkaamaan puolestasi tai kantamaan tavaroitasi? Meiltä löytyy muuttoapua kaikenlaisiin tilanteisiin. Mikäli sinulla on jo pakettiauto ja kuski hommattuna, mutta tarvitsisit kantoapua esimerkiksi painavien huonekalujen kantamisessa, tai jos muutto on vierekkäisestä huoneistosta toiseen ja tarvitset vain muuttomiehet siirtämään tavarat, tämä palvelu on sinulle. Myös mikäli tarvitset pakkausapua ennen muuttoa. Meiltä saat joko yhden tai useamman miehen auttamaan muutossa, he kantavat sekä pienemmät että suuremmat tavarasi luoettavasti. Älä stressaa pakkaamisesta tai isojen huonekalujen kantamisesta yksin, meiltä saat apua muuttoon!

Painavat huonekalut siirtyy helposti

Muuttomies tai muuttomiehet tulevat myös siirtämään huonekalusi esimerkiksi kotonasi huoneesta toiseen. Mikäli haluat muuttaa kotisi järjestystä, mutta et saa esimerkiksi sohvaa siirrettyä toiseen huoneeseen tai toiseen kerrokseen yksin, reippaat muuttomiehet tulevat avuksesi. Kantoapu on apunasi myös jos esimerkiksi uusi Sotkan sohvasi kuljetettiin ovesi eteen etkä saa sitä yksin siirrettyä sisälle asti. Kantoapu on hyvä valinta myös kun muutat esimerkiksi viereiseen rappuun, etkä tarvitse pakettiautoa. Kantoapu palvelu on apunasi erilaisissa tilanteissa, kun et saa yksin kannettua huonekalujasi tai tavaroitasi. Enää sinun ei tarvitse miettiä mistä etsiä kantoapua tai apua muuttoon, meiltä saat muuttomiehet avuksesi. Kätevä kantoapu on apunasi myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Tilaa Muuttoapu tai Kantoapu – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Tampere

Pnt2pnt-kantoapu5

Muuttoapu Espoo – Helsinki – Vantaa – Uusimaa Tampere

Anna ammattilaisten hoitaa pakkaaminen ja kantaminen puolestasi. Meiltä saat yhden tai useamman luotettavan ja ammattitaitoisen miehen muutto- tai kantoavuksesi esim. muuttoon tai tavaroiden siirtoon.