Varaa verkosta 24/7

Muuttopalvelu Turku

Pnt2Pnt tarjoaa toimivia ja edullisia kuljetus- ja muuttopalveluita Turussa ja lähialueella. Olemme valmiina auttamaan sinua muutossasi, olipa kyse sitten pienestä asunnonvaihdosta tai suuremmasta yritysmuutosta. Tarjoamme muutot, kuljetukset, pakun ja kuskin sekä muuttolaatikot edullisesti ja joustavasti viikon jokaisena päivänä. Hoidamme järkihintaan myös pitkän matkan muutot esim. Turusta pääkaupunkiseudulle tai Tampereelle. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Edullinen ja toimiva muuttopalvelu Turussa

Etsitkö luotettavaa ja samalla edullista muuttopalvelua Turussa?

Hyvä, sillä löysit sen! Pnt2Pnt tarjoaa kattavat ja kilpailukykyiset muuttopalvelut Turun alueella kaikenlaisiin tarpeisiin, olitpa sitten muuttamassa kotiasi, liiketoimintaasi tai varastoa. Hoidamme pienet ja suuret muutot nopeasti, helposti ja edullisesti viikon jokaisena päivänä.

Takaamme muuton, joka on sekä mutkaton että taloudellisesti järkevä.

Tutustu hinnastoomme alta ja varaa muutto jo vaikka täksi illaksi!

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Muuttoapu

Alkaen

45 €/h
 • 1 mies
 • Kevyt tavara
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Paku+kuski

Alkaen

75 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • Kuljettaja
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Kuljetus

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Muutto

Alkaen

95 €/h
 • XL-Pakettiauto (16 m³)
 • 2 miestä
 • Sisältää ALV
 • Minimiveloitus 2 h

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

 

Edullinen muuttopalvelu Turku – alkaen 45 €/h

Pnt2Pnt on oikea valinta, kun etsit edullista ja toimivaa muuttopalvelua Turun alueella. Hoidamme niin pienet kuin suuretkin muutot nopeasti ja vaivattomasti, oli kyseessä sitten asuntosi, varastosi tai yrityksen tilat.

Reippaat ja ystävälliset muuttajamme varmistavat, että muutto sujuu vikkelästi ilman mutkia. Huolehdimme kaikista muuttoon liittyvistä tehtävistä huolellisesti puolestasi, aina tavaroiden noudosta ja lastauksesta kuljetukseen, kantamiseen ja paikoilleen asetteluun asti.

Tulemme pikaisesti avuksesi myös pitkän matkan muuttoihin, oli määränpäänä sitten  Helsinki, Espoo, Tampere tai muu kohde, tai kun esimerkiksi olet muuttamassa jostain kauempaa Turun seudulle.

Toimitamme tarvittaessa muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet suoraan kotiovellesi, ja hoidamme kätevästi myös muuttosiivouksen – tietysti alennettuun hintaan, kun varaat palvelun muuton yhteydessä!

Edullinen muutto- ja kuljetuspalvelumme tekee muutostasi helpon ja sujuvan, ja se palvelee sinua viikon jokaisena päivänä – myös iltaisin.

Varaa siis heti alta, tai testaa muuttolaskuria saadaksesi hinta-arvion!

Muutto ja kuljetus – edullisesti ympäri vuoden

Kaipaatko nopeaa ja edullista kuljetus- tai noutopalvelua Turun alueella? Pnt2Pnt tarjoaa kattavat muutto- ja kuljetuspalvelut juuri sinun tarpeisiisi!

Huolehdimme joustavasti ja edullisesti muutostasi sekä yksittäisistä huonekalujen kuljetuksista, esimerkiksi sängyn kotiinkuljetuksesta. Olemme valmiit muuttamaan ja kuljettamaan tavarasi lyhyelläkin varoitusajalla ja silloin kuin sinulle sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Oli kyseessä uuden pesukoneen nouto tai vanhan sohvan kuskaaminen sorttiasemalle, meiltä saat heti auton ja reippaan kuskin/kantajan hoitamaan homman puolestasi. Kauttamme raskaimmat ja suuretkin kuljetukset hoituvat helposti ja edullisesti viikonpäivästä riippumatta.

Kannamme kuljetettavat tavarat sisälle paikoilleen asti, ja halutessasi voimme auttaa myös esimerkiksi huonekalujen siirtämisessä sisätiloissa, tai vaikka koko kodin uudelleenjärjestelyssä. Kysy vain, niin asia onnistuu!

Tarvitsetko kuljetusta Turun ulkopuolelle? Ei hätää, tarjoamme myös pitkän matkan kuljetukset järkevään hintaan, esimerkiksi Helsinkiin.

Varaa palvelu alta ja tee muutostasi tai kuljetuksestasi vaivaton!

Paku ja Kuski Turku

Kaipaatko apukäsiä muuttoon tai tavaroiden kuljetukseen Turussa? Paku ja Kuski on täydellinen ratkaisu! Varaa avuksesi pakettiauto sekä kokenut kuljettaja, joka ajaa autoa ja valintasi mukaan myös auttaa kantamisessa.

Edullinen ja joustava Paku ja Kuski -palvelu sopii mainiosti vaikkapa opiskelijalle tai perheelle, joka haluaa säästää kustannuksissa, mutta tarvitsee reipasta ja osaavaa apua muuttokuljetukseen ja kantamiseen.

Paku ja Kuski sopii mainiosti niin pienen kuin suurenkin asunnon muuttoon. Isommissa muutoissa kuskimme ajaa pakun sijasta kuorma-autoa. Huomaa kuitenkin, että Paku ja Kuski -palvelussa asiakas kantaa itse muutettavat tavarat tai auttaa kuskia kantamisessa, valitusta palvelupaketista riippuen.

Kun etsinnässä on joustava ja edullinen muuttopalvelu Turun alueella, valintasi on Paku ja Kuski. Ystävälliset ammattilaisemme tulevat avuksesi myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Varmista sujuva muutto, varaa joustava ja edullinen palvelu heti alta!

Vuokrattavat muuttolaatikot

Muutettavat tavarat on hyvä pakata turvallisesti kestäviin muuttolaatikoihin, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan kantamisen ja kuljettamisen aikana.

Hyvät muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet auttavat osaltaan tekemään muutosta sujuvan. Meiltä voit vuokrata pinottavia muuttolaatikoita helpottamaan tavaroiden turvallista siirtämistä ja kuljettamista.

Vuokraamme tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita edullisesti, oli se sitten 8 tai 80 laatikkoa, ja toimitamme ne kotiovellesi. Voit valita, milloin haluat muuttolaatikot kotiisi, esimerkiksi hyvissä ajoin ennen muuttopäivää vai vasta muuttopäivän aamuna. Muuttosi jälkeen noudamme laatikot uudesta osoitteestasi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden palauttamisesta.

Voit tilata meiltä kaiken kattavan muuttopalvelun Turkuun, sisältäen kotiin toimitettavat muuttolaatikot ja lisäpalveluna myös pakkaustarvikkeet. Voit myös kätevästi vuokrata pelkät muuttolaatikot muuttoasi helpottamaan.

Varaa muuttolaatikot tai kattava muutto edullisesti alta!

Mitä muuttopalvelu maksaa Turussa ja sen ympäristössä?

Kuten muuallakin Suomessa, myös Turussa ja sen lähialueilla muuttokustannukset vaihtelevat useiden tekijöiden, kuten etäisyyden, asuntojen koon, valittujen palveluiden ja muuttopalvelun tarjoajan mukaan.

Yleensä muuttopalvelun hinta on noin 200–2000 euroa. Luonnollisesti pieni muutto on suurta muuttoa edullisempi. Jos haluat saada tarkemman hinta-arvion omalle muutollesi, voit käyttää kätevää muuttolaskuriamme, joka huomioi kaikki muuttoon vaikuttavat tekijät, kun täytät tiedot oikein.

Näin tarjoamme läpinäkyvän ja ennustettavan hinnan muuttopalveluille.

Meiltä saat nopeat ja toimivat muuttopalvelut Turku, Helsinki, koko Uusimaa ja Tampere -alueella lisäksi kilpailukykyiseen hintaan – maanantaista sunnuntaihin ja jopa iltaisin. Tarjoamme esimerkiksi muuttoapua alkaen vain 45 €/tunti ja vaivattoman monipuoliset muuttopaketit alkaen 95 €/tunti.

Tilaa helppo ja edullinen muutto alta, tai ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Miten valmistaudun muuttoon Turussa?

Onnistuneen muuton keskiössä on hyvä suunnittelu, oli kyseessä sitten pieni tai iso muutto Turun sisällä, Turkuun tai Turusta toisaalle.

Muutto kannattaa tietysti aloittaa käymällä läpi ne tavarat, jotka aiot muuttaa, jolloin voit laskea tarvittavien muuttolaatikoiden määrän.

Etukäteen kannattaa myös tarkistaa muuttoon liittyvät logistiset seikat, kuten hissi ja lähin pysäköintipaikka. Mahdollisimman yksityiskohtainen suunnittelu tekee muuttopäivästä sujuvamman ja vähentää stressiä.

Jos olet tilannut muuttopalvelun, pakatessasi tavarat merkitse muuttomiehiä varten vanhaan kotiin jäävät huonekalut, mikäli sellaisia on.

Käytä pakkaamisessa pinottavia muuttolaatikoita, jotka kestävät painoa, ja pakkaa ne maksimissaan kantokahvaan saakka. Näin muuttolaatikot pysyvät turvallisesti päällekkäin eivätkä huoju kantamisen tai kuljetuksen aikana.

Muuttopäivänä lattiat kannattaa suojata esimerkiksi pahvilla, erityisesti vuokra-asunnoissa, jolloin lattiapintaan ei tule helposti kulumia, vaurioita tai likaa. Tämä pienentää myös siivoustyön määrää muuton jälkeen.

Muutitpa omatoimisesti tai muuttopalvelun avustuksella Turun alueella tai ympäristössä, varmista, että muuttopäivänä muuttoautolle on riittävästi tilaa asunnon edessä, ja että kaikki on valmiina ripeää muuttoa varten.

Tutustu muuttajan muistilistaan, niin saat lisävinkkejä sujuvaan muuttoon.

Varmista sujuva muutto!

Muuttamisesta tulee helposti stressaavaa, mutta ei meidän kanssamme.

Pnt2Pnt tarjoaa toimivan ja edullisen muuttopalvelun Turun seudulla, Uudellamaalla ja Tampereella, sinulle räätälöitynä ja sinulle sopivaan aikaan.

Jos kaipaat helpointa mahdollista ratkaisua, monipuolisin muuttopakettimme on valintasi. Siihen kuuluu kaikki, mitä vaivattomaan muuttoon mahdollisesti tarvitaan: tukevat muuttolaatikot, ammattimainen tiimi, joka hoitaa tavaroiden noudon, purun ja paikalleen asettelun, sekä nopea ja turvallinen muuttokuljetus paketti- tai kuorma-autollamme.

Mitä tahansa tarpeita muuttoosi liittyykin, voit luottaa siihen, että me hoidamme ne alusta loppuun tehokkaasti, laadukkaasti ja ilman mutkia. Voimme esimerkiksi tarjota pakkaustarvikkeet, huolehtia vanhojen tavaroiden kierrätyksestä, tai auttaa järjestelemään huonekalut sisällä.

Tarjoamme myös edulliset ja helpot muuttopalvelut pieneen ja taloudelliseen muuttoon, yksittäiset kuljetukset ja muuttolaatikot.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous, tai varaa helppo muutto heti alta!

Tilaa muuttopalvelu Turun alueella​

Meiltä saat edullisen ja toimivan muuttopalvelun Turku, Uusimaa ja Tampere -alueella.

Voit valita sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Tee muutostasi helppoa ja edullista, varaa palvelu heti alta!

Jätä soittopyyntö

×